(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden kampukselle kiinteistönhuoltotiimiin

Huoltoasentajaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset.

Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten talotekniikan ammattitutkintoa tai vastaavaa ammattitaitoa, olet ehtinyt jo työskennellä kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä.

Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käytön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin 24.11.2019 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/

Lisätietoja antaa huoltomestari Jani Naumanen
Puhelin 050 4270 003 ja sähköposti: jani.naumanen@hus.fi