(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Tehtävästä

Haemme nyt Metson venttiililiiketoimintaan Rauman huoltopisteeseen Huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat prosessiteollisuuden automaattiventtiilien huollosta, korjauksista ja käyttöönottoista Metson Rauman huoltopisteessä sekä asiakkaiden tiloissa lähialueilla. Huolto- ja tehdaskäyntien lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin, raportointi- ja varastointityöt, laskutus sekä laaja-alaisesti muutkin huoltotoimintamme tehtävät. Pääset kehittämään huoltopisteemme toimintaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tekninen koulutus ja mielellään jo aiempaa työkokemusta teollisuuden parista. Aikaisempi kokemus esimerkiksi prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Hallitset perinteiset tietotekniset ohjelmistot ja sinulla on hyvät valmiudet oppia käyttämään uusia järjestelmiä.

Olet työntekijänä oma-aloitteinen ja innokas ja otat aina vastuun omasta työstäsi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet palveluhenkinen – ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen ja nautit työskentelemisestä niin yksin kuin asiakkaidenkin parissa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja pidät omalta osaltasi huolen työyhteisön ilmapiiristä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja sinulla on riittävät englannin kielen taidot

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja valmiutta matkustaa Suomessa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja työskennellä tiiviisti asiakkaidemme kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä johtavien prosessiteollisuuden tuotteidemme parissa.

Saat meiltä kattavan perehdytysohjelman, osaavan ja tiiviin huoltotiimimme tuen sekä tietenkin suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa: Joni Hukkanen, ke-pe klo 15-16, puh: +35840 835 2519.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Metso Careers -sivujen kautta viimeistään 10.11.2019. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

 

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.