(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Työnkuvasi

Päätehtäväsi on astiapalveluiden keräysvälineiden kunnossapitotyö. Työ sisältää keräysvälinekaluston, kuten vaihtolavojen, puristimien ja IBC-pakkausten huoltoa ja tarkastuksia, kalustorekisterin ylläpitoa sekä laitteiden luovutusta. Pääasiallinen toimipaikkasi on astiavarastollamme Riihimäellä osoitteessa Agantie 3. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen kalustohuollon työtehtävän osana astiapalveluita tuottavaa tiimiä. Saat mahdollisuuden kehittää kalustohuollon palveluita. Meillä on nykyaikaiset, hyvät työvälineet ja varusteet sekä turvallinen työympäristö. Tarjoamme työpaikan luotettavassa yrityksessä, jossa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. 

 

Odotamme sinulta

Työssä onnistumiseen tarvitset monipuolista kokemusta ja taitoja erilaisten teknisten laitteiden huollosta ja kunnossapidosta. Erityisesti arvostamme hydrauliikka- ja sähköhydrauliikkaosaamista sekä hitsaus- ja polttoleikkaustaitoja (mig/puikko).

Lisäksi sinulla tulee olla valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä, kuten Microsoft Office -työkaluja.

Onnistuaksesi työssä tarvitset joustavaa asennetta, järjestelmällisyyttä sekä paineensietokykyä ja hyvät sosiaaliset taidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja rytmittämään itse omaa työskentelyäsi.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä teknisen alan koulutus katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 08.30 – 15.00 Mikko Laisi, puh. +358 40 548 0744.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen