(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Sopimuskantamme on reilussa kasvussa, josta syystä tarvitsemme täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme hakemalla

Lapin läänin alueelle itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

 

HUOLTOASENTAJAA

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässa vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.  

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Pohjois-Suomen työnjohtaja Kari Leinonen p.050 3570831 ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi  palkkatoivomuksineen viimeistään 20.10.2019 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.