(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme nyt ammattitaitoa ja sähköpätevyyttä omaavaa huoltoasentajaa polttoainejärjestelmien huoltotöiden pariin. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään vakituiseen, mukavasti haastavaan ja kehittyvään tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan ammattitutkinto sekä useamman vuoden kokemusta alan tehtävistä, esim. sähkötekniikka tai mekaaniset asennukset.

Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote sekä olet valmis sekä olet valmis matkustamaan asennuskohteiden ollessa Pohjois-Suomen alueella. Omaat hyvän paineensieto- ja ongelmanratkaisukyvyn. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Tarvitset tehtävässä B-luokan ajokortin.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jarmo Martiskainen, p. 050 390 3165.

Hae tehtävään 20.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.