(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Scalar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Scalar Oy
SCALAR Oy on teknisten laitteiden, koneiden ja ohjelmistojen maahantuontiyritys.

SCALARissa on vahva osaaminen ja asiantuntemus maahantuomiimme tuotteisiin. Tekninen osaaminen, neuvonta, asennuspalvelu ja koulutukset ovat toimintamme ydin.
Toimenkuva
Haemme vakituiseen työsuhteeseen
HUOLTOASENTAJAA
Sinä motivoitunut ja haasteista pitävä asentaja. Tarjoamme avainpaikan muoviteollisuuden koneiden ja -laitteiden parissa.
Tehtäviin kuuluu alan laitteiden sekä koneiden, esim. ruiskuvalukoneiden, temperointilaitteiden, ym. asennukset, käyttöönotot, huollot ja koulutukset asiakkaalle. Saat tehtävän edellyttämän perehdytyksen ja koulutuksen siten että ne hoituvat vakaalla ammattitaidolla.
Asuinpaikallasi ei ole merkitystä, koska työtehtävät ovat eripuolilla Suomea ja Viroa, joten työ on hyvin monipuolista ja liikkuvaa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito sekä B-ajokortti ovat välttämättömät edellytykset tehtävän hoitamiseksi niin Suomessa kuin Virossakin.
Koulutus ja työkokemus
Olethan henkilö, jolta löytyy koulutusta tai kokemusta kunnossapitoalalta. Katsomme sähköalan perusosaamisen eduksi. Työn kuva kehittyy osaamisesi ja oman näyttösi sekä vastuunkannon myötä, jolloin on mahdollisuus edetä urallasi.
Muut tiedot
Käytössä ovat modernit raportointi- ja dokumentointivälineet, joten tietoteknisten ohjelmistojen ja laitteiden käyttö on osa työnkuvaa.
SCALAR ja heidän päämiehensä tarjoavat erinomaiset puitteet menestyä työssä sekä haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä ympäristössä. Hyvät henkilöstöedut myös tarjoavat viihtyvyyttä työhön.
Rekrytointi tehdään yhteistyössä VMP:n kanssa
Haethan paikkaa cv:n ja palkkatoiveen kera 19.9.2019 mennessä, joko sivujemme kautta www.vmp.fi tai suoraan s-postilla mirjam.sassi@vmp.fi puh 040 307 5706. Hakijoita haastattelemme jo haun aikana.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Mirjam Sassi, mirjam.sassi@vmp.fi, 040 307 5706
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.09.2019 mennessä.