(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Haemme nyt HUOLTOASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme Lappeenrannassa.

Tässä tehtävässä vastaat huoltoasentajan ja kiinteistöhoidon tehtävistä teollisuuskohteessa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaiset ennakkohuollot, korjaukset sekä monipuoliset huollon tehtävät. Työtä tehdään arkisin klo 6:00-16:00 välillä, lisäksi noin 2kk välein toivomme sinun olevan valmis päivystämään. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä teknistä koulutusta esimerkiksi sähkön, huollon tai iv:n alalta. Sinulla on aktiivinen työote ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työn fyysisyyden vuoksi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet mukana luomassa turvallista työympäristöä, josta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.9.2019, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -