(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Coastone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Kiinnostaisiko työ huoltoasentajana suomessa ja myös keikkaluontoisesti ulkomailla? Etsimme Coastone Oy:lle huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme osaavaa huoltoasentajaa Coastone Oy:lle Seinäjoelle. Työssäsi tulet asentamaan ja huoltamaan särmäyspuristimia Suomessa sekä ulkomailla. Huolto ja asennustehtäviä tulee työnkuvaasi sisältymään noin 100 päivää vuodessa ja jäljelle jäävän ajan tulet työskentelemään Seinäjoen tehtaalla yhdessä tuotannon kanssa.

Hakijalta edellytämme sähkö- ja automaatioalan tutkintoa, sekä työkokemusta alalta. Osaat lukea alan piirustuksia ja sinulta löytyy hyvä suomen- ja englanninkielen taito. Olet valmis työskentelemään myös keikkaluontoisesti ulkomailla.

Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn ja pystyt tarvittaessa olemaan joustava työajoissa. Toimit hyvin tiimissä, mutta pystyt työskentelemään myös yksin erilaisissa työtilanteissa.

Työhön suoritetaan kattava perehdytys, joka alkaa tutustumisesta koneisiin ja ohjelmiin Seinäjoen tehtaalla. Sinun ei siis tarvitse heti osata kaikkea, vaan osaamisesi karttuessa työnkuvasi tulee laajentumaan. Kun osaamisesi on vaaditulla tasolla siirryt huoltoasentajan työtehtäviin, aluksi yhdessä toisen asentajan kanssa ja tämän jälkeen tulet työskentelemään itsenäisesti huoltoasentajana.

Työhösi sisältyy vuodessa noin 100 päivää huolto- ja asennustehtäviä Suomessa mutta myös ulkomailla, jossa tulet saamaan arvokasta kokemusta kansainvälisessä työympäristössä toimimisesta.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka alkaa 6 kuukauden määräaikaisuudella Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Salmi, puh. 050 441 2139, arkisin klo 8-16