(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme ammattitaitoista huoltoasentajaa asiakaskohteeseemme tuotantolaitokseen Vantaalle. Asentajan vastuulla ovat tuotantolaitoksen ilmanvaihtokoneiden huolto ja ylläpitotehtävät. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteessamme.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme LVI-asentajan koulutusta, IT-taitoja sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Pätevyytesi olet toki voinut saavuttaa myös työkokemuksella.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Petri Tilander, p. 050 390 0214.

Hae tehtävää 04.08.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.