(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset teollisuuskoneiden huolto- ja automaatiotyöt asiakkaamme tuotantotiloissa sekä vaihtelevissa kohteissa. Kohteita voi olla myös ulkomailla.

Työssä menestymiseksi vaaditaan ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalvelualttiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Eduksi katsomme voimassaolevan työturvallisuuskortin sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden nähdä maailmaa työn parissa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.