(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Nyt on tarjolla mahtava mahdollisuus päästä huoltoasentajan työhön alan huipputuotteiden parissa, hyvällä ilmapiirillä varustettuun yritykseen! Haemme hyvämaineisen asiakkaamme joukkoa vahvistamaan

HUOLTOASENTAJAA

Kouvolan palvelukeskukseen.

Tehtäviisi kuuluvat ajettavien työkoneiden huolto- ja korjaustehtävät. Teet työtä itsenäisesti sekä yhdessä mukavien työkavereiden kanssa modernissa huoltokorjaamossa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi raskaan kaluston asentaja, ajoneuvoasentaja tai koneasentaja.
Työkokemus raskaan kaluston huollosta ja korjauksesta on eduksi. Itseohjautuva ja asiakaslähtöinen asenne on työssä tärkeää.
Lisäksi edellytyksenä on voimassa oleva C-ajokortti.

Tehtävä alkaa vuokratyösuhteena, mutta jatkossa on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoille.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Voit laittaa hakemuksesi myös suoraan sähköpostiosoitteeseen tanja.hakkinen@go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Häkkinen, p. 044 5859 150, tanja.hakkinen@go-on.fi.