(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Haluaisit päästä tekemään töitä käsilläsi teknisten asioiden pariin ja ajaa osan päivästä isompaa autoa, mutta C-kortti uupuu?

Haluamme tarjota työtä kaikille potentiaalisille vesihuoltoalan tuleville huipputyöntekijöille, ja siksi tarjoamme sekä koulutuksen työhön, että mahdollistamme työssä vaadittavan C-kortin ajon yrityksen piikkiin. Ajatuksena se, että haluamme löytää hyviä, sitoutuvia työntekijöitä palkkalistoillemme kasvattaaksemme toimintaamme. Työtehtävät ovat monipuolisia puhdasveden ja jäteveden huolto- sekä asennustehtäviä. 

Huoltoasentajaharjoittelijalla tulisi olla B-kortti ja alaan todellinen kiinnostus. Soveltuvuutta alalle tarkastellaan lyhyellä palkallisella tutustumisjaksolla työhön (1-4vkoa). Tämän työntekijä aloittaa autokoulun yrityksen piikkiin ja samaan aikaan työssä etenee työhön kouluttautumisessa eteenpäin. Mikäli työsuhde päättyy työntekijästä johtuvista syistä ennen yhden vuoden täyttymistä C-ajokortin myöntämispäivästä, perii yritys ajokorttiin liittyvät maksetut kustannukset työntekijän lopputilistä. Alkuun tuntipalkka on pienempi ja palkka nousee taitojen karttuessa. Tuntipalkan lisäksi työstä maksetaan ylityökorvauksia, ateriakorvauksia ja pekkasia kaikissa työskentelynvaiheissa.

Päivittäiset työtehtävät sisältävät vesikaivohuoltoja, suodatinasennusratkaisuja, laiteasennuksia, elintarvikelinjastojen puhdistuksia, possutusta, pumppaamohuoltoja, erotinkaivojen huoltoja, viemäreiden kuntokartoituksia, tukosten avaamista sekä viemäriputkistojen pesuja ja kuvauksia. 

Työ on haastavaa ja fyysistä, tehtäviin koulutetaan asiakasyrityksemme toimesta. Päivittäinen työaika on lähtökohtaisesti 07:00-15:30. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- B-ajokorttia  
- asennetta, asiakaspalvelu- ja oppimishalukkuutta
- hyvää suomen kielen taitoa
- itsenäistä työskentelyotetta ja vastuuntuntoa

Eduksi luetaan: 
- aiempi työkokemus huolto- ja asennustehtävistä 
- soveltuva koulutus, esimerkiksi putki- tai sähköasentaja-
- kuvanlukutaito 

Hakuprosessi:

Jätä hakemuksesi pikaisesti, työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta, tai lähetä se suoraan sähköpostilla joko lasse.lehtinen@workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, puh. 045 1397492 / jonna.kanerva@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi