(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kansainväliseen ja nopeasti kasvavaan yritykseen. Asiakkaamme on reilu 10 vuotta henkilönostimien ja erikoisnostureiden vuokraukseen ja nosto- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys.

Työnkuvaus

Työssä huollat ja korjaat erilaisia henkilönostimia asiakkaamme työpajalla Vantaalla sekä heidän asiakkaidensa luona. 

Työn edellytykset

Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä työssä, sekä sähkö- ja hydrauliikkapiirustusten lukutaitoa. Työ edellyttää toimenkuvaan soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hitsaustaitoa sekä valmiutta tehdä yksinkertaisempia ja raskaampia huolto- ja korjaustöitä. Toivomme, että sinulla on A/B-luokan ajokortti ja omaat perus IT-taidot. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä huoltoasennusten ammattilaisena mm. alaan liittyvien koulutusten avulla. Lisäksi tarjoamme hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan.

Hakuprosessi

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi