(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle huoltoasentajaa kenttähuoltoon ja korjaamon tehtäviin. Työ pitää sisällään esimerkiksi trukkien ja muiden työkoneiden huoltoa ja korjaamista.

Tarjolla on vakituinen päivätyö (40h/vko) hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä. Työtä tehdään vastaremontoidussa hallissa uusimmilla työvälineillä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta vuokra-ajan jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen palkkalistoille. 

Toivomme hakijoilta:

- aiempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä

- hyvää asiakaspalvelutaitoa

- vastuullista asioiden hoitamista ja organisointikykyä

- oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- englanninkielen hallinta ja atk-ohjelmistojen taidot ovat plussaa

Tarjoamme:

- haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä

- työkalut työsi toteuttamiseen

- innostavan ja hyvän työyhteisön

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

tai soita / lähetä sähköpostia Jani Raatikainen p.050 337 7959, jani.raatikainen@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi