(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tehtävästä

Haemme nyt Kemin huoltopisteeseen Huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet pääsääntöisesti Metson huoltopisteessä vastaten virtauksensäätötuotteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä, ja toisinaan työskentelet myös alueella toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä.

Tukenasi on pieni mutta kokenut huoltotiimi. Työ on pääsääntöisesti päivätyö ja sisältää jonkin verran matkustamista Pohjois-Suomessa.

 

Menestyäksesi

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus tai koulutus huolto-, kunnossapito- tai asennustyöstä, esim. putkiasentajan työstä tai vastaavasta.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen ja teet työsi aina huolellisesti ja kärsivällisesti. Olet ulospäinsuuntautunut ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Omaksut helposti uusia työtapoja ja menetelmiä.

Tietoteknisten perustaitojen (MS Word ja Excel) lisäksi sinulla on myös valmiudet oppia uusia järjestelmiä. Järjestelmämme ovat englanninkielisiä, joten riittävä englannin kielen taito on edellytys. Kone- tai automaatioalan koulutus on sinulle eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä. Tueksesi saat mukavan työyhteisön ja ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Lähetä hakemuksesi Metso Careers -sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 1.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Service Supervisor Seppo Lappalainen, seppo.lappalainen@metso.com tai puh. +358 40 567 2692. Puhelut arkisin klo 8-16.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.