Huoltoasentaja
Rotator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme Tuupakkaan

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu maarakennustyökoneiden huolto- ja korjaustyöt. Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen ja kykenet myös työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi. Laskemme eduksi myös raskaankaluston huolto- ja korjaustöiden osaamisen, sekä perusosaamisen työkoneiden hydrauliikka- ja sähkötöistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on ensiluokkaiset työvälineet, testerit ja teknisen tuen osaava ja avulias henkilöstö. Saat ison organisaation tuen ja koulutamme sinua säännöllisesti. Pääset myös näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan. Mahdollisuus myös kenttäasentajan töihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Timo Kasurinen, p. 050 443 4675. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen timo.kasurinen@rotator.fi Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220235
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Timo Kasurinen p. 050 443 4675