(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Kiinteistötekniikan- ja kiinteistöhuollon alalla on osaaville ja motivoituneille työntekijöille tilaa. Haemme nyt yksikköömme Mänttään

HUOLTOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset rakennustekniset ja kiinteistöhoidolliset vika- ja korjaustyöt.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja monipuolista työkokemusta tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteissa. Työturvallisuus on sinulle kunnia-asia ja kykenet oma-aloitteiseen, itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus rakennustekniikasta ja/tai kiinteistöhoito-ja korjaustöistä sekä työkokemus teollisuudesta katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää B-ajokortin.

Jos olet alan motivoitunut ammattilainen tai hiukan kokemattomampikin tekijä, jolla on innostusta monipuolisiin haasteisiin, niin hae rohkeasti tehtävää! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenki viimeistään 1.2.2019, klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat palvelupäällikkö Kari Varjamolta arkisin klo 8-16, p. 050-3857551.