(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Saint-Gobain Weber

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme Weberin Ojakkalan toimipisteelle aktiivista ja oma-aloitteista

HUOLTOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista työmaakalustotiimiämme. Keskeisimpinä tehtävinäsi ovat työmaakaluston huollot ja vikakorjaukset sekä työmaakalustoperehdytykset asiakkaillemme. Olet päivittäin tekemisissä asiakkaidemme kanssa sekä puhelimitse että huoltokäyntien yhteydessä.    

Odotamme sinulta

  • teknistä peruskoulutusta ja/tai käytännön työkokemusta kunnossapitotehtävistä
  • asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • matkustusvalmiutta
  • hitsaustaitoa
  • ajokorttia

Sähköasennustaidot katsomme eduksi. Olet työotteeltasi aktiivinen, aikaansaava ja toimelias. Haluat oppia uutta ja toimit ratkaisukeskeisesti. Tehtävässä on mahdollisuus aidosti kehittää toimintaamme.

Tule mukaan asiantuntevaan porukkaamme!

Tarjoamme asianmukaisen perehdytyksen tehtävääsi, ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä turvallisen työympäristön alan markkinajohtajan palveluksessa. Lisätietoja antaa työmaakalustopäällikkö Jari Haitto, p. 040 576 8371.  

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi Huoltoasentaja Weber. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. € - Toimimme 67 maassa - Meitä on yli 179 000 - www.saint-gobain.fi

 

Avainsanat: Weber, sähköasentaja, sähkömies, huolto, huoltoasentaja, kunnossapito, rakennusala, asentaja, Lohja, Karkkila, Espoo, Kirkkonummi, Hyvinkää, Länsi-Uusimaa