(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Rotator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme Oulun toimipisteeseemme

HUOLTOASENTAJIA

Työskentelet työkoneasentajana ja tehtäviisi kuuluu maansiirtokoneiden, henkilönostin-ten, kurottajien sekä trukkien huolto- ja korjaustyöt.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti.

Sinulla on vähintään B-ajokortti sekä tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Hallitset autosähkön ja työkonehydrauliikan. Omaat myös IT-perustaidot. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi. Henkilönostinten tarkastajan pätevyys luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Kari Kakko  050 4077 065. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.kakko@rotator.fi.