(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, joten haemme Kokkolan talousalueelle asiakaspalvelusta ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

 

HUOLTOASENTAJAA

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä.

Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässa vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.  

Lisätietoja tehtävästä antavat 1.11. alkaen työnjohtaja Kari Leinonen p.050 357 0831 ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna palkkatoivomuksineen 18.11.2018 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.

 

Tutustu myös kotisivuihimme  www.assaabloyentrance.f