(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

 

Tehtävästä

Haemme nyt Metson venttiililiiketoimintaan Rauman huoltopisteeseen huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Huoltoasentajana teet prosessiteollisuuden automaattiventtiilien huoltoja, korjauksia ja käyttöönottoja Metson huoltopisteessä Raumalla sekä asiakkaiden tiloissa lähialueilla. Huolto- ja tehdaskäyntien lisäksi tehtäviisi kuuluu varastointia, laskutusta ja laaja-alaisesti muitakin huoltotoimintamme tehtäviä. Pidät yhteyttä alueesi asiakkaisiin sekä pääset kehittämään huoltopisteemme toimintaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tekninen koulutus ja mielellään jo jonkin verran kokemusta teollisuudesta. Aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot (esim. Office) ja valmiudet oppia käyttämään uusia järjestelmiä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja sinulla on riittävät englannin kielen taidot. Tehtävässä tarvitaan myös ajokorttia ja valmiutta matkustaa Suomessa.

Ennen kaikkea olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja joustava ja otat aina vastuun omasta työstäsi. Olet auttavainen tiimityöskentelijä ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen huoltotyössä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja työskennellä tiiviisti asiakkaidemme kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä johtavien prosessiteollisuuden tuotteidemme parissa.

Saat meiltä kattavan perehdytysohjelman, osaavan ja tiiviin huoltotiimimme tuen sekä tietenkin suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Joni Hukkanen, ke-pe klo 15-16, puh: +35840 835 2519.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Metso Careers -sivujen kautta viimeistään 31.10.2018. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.