Huoltoasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 1990. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys.

Lisätietoa yrityksestä www.avagro.fi

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOASENTAJAA

 

Työhösi kuuluu sekä koneiden valmistusta että niiden korjausta ja huoltoa.

Valmistamme omassa konepajassamme mm. Rapi-mansikanviljelykoneita ja monenlaisia kastelutarvikkeita. Niiden valmistaminen vaatii metallialan perusteiden hallintaa ja luonnollisesti tarkkuutta ja käden taitoa.

Maahantuotaviin uusiin koneisiin teemme usein kuljetuksen jälkeisen loppukokoonpanon ja myös asiakaskohtaisia räätälöintejä. Koneiden takuuaikana ja sen jälkeen teemme tarvittaessa asiakkaan pyynnöstä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Odotammekin, että sinulla on laajaa osaamista tähän työhön, mukaan lukien hydrauliikan ja sähkölaitteiden vianetsintä ja korjaus.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Teknisen alan koulutusta ja työkokemusta

- Kokemusta maatalouskoneista ja niiden huollosta/korjaamisesta

- Reipasta ja oma-aloitteista työotetta

- Metallialan perustyötaitoja

- Kokemusta koneiden sähkölaitteista ja hydrauliikasta

- Piirustusten lukutaitoa

   Motivaatio ja innokkuus oppia uutta ovat valttikorttisi!

   Englannin kielen taito on eduksi.

 

Tarjoamme osaavalle henkilölle mielenkiintoisen työympäristön, jossa työtehtävät ovat vaihtuvia ja jokainen päivä on erilainen. Avagrossa teemme työtä tiiminä ja huolehdimme riittävästä tuesta myös asentajillemme varmistaaksemme asiakkaiden tyytyväisyyden.

 

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut

Lisätietoa tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Jyrki Vuoriaho puh: 050 555 5425 arkisin kello 14-17. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 28.10.2018 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1188286
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Laitila