(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme huoltoasentajaa Kymenlaakson alueelle. Oletko asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva tiimipelaaja? Tule meille töihin! 

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa talotekniikka-alan ammatillista koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta kiinteistöalan tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat näin kyvyn hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Harri Kuoppala p. 050 390 0690. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 18.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.