(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Antti-Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Antti-Teollisuus Oy
Antti-Teollisuus Oy on Salon Kuusjoella toimiva nykyaikainen ja kansainvälinen metallituotetehdas. Valmistamme viljankuivaamoja sekä risteilyalusten hyttien ovia kokonaisliikevaihdon ollessa noin 16 MEUR. Tuotteistamme suurin osa menee vientimarkkinoille.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen tekniikan ammattilaista monipuoliseen huoltoasentajan tehtävään viljankäsittelylaitteiden parissa.
Hakemamme henkilö tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, huollon, kiinteistöhuollon ja tuotannon kanssa.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä ajattelutapaa, valmiutta hälytysluonteisiin vikakeikkoihin ja mahdollisuutta matkatyöhön. Matkustuspäiviä tulee n. 50 päivää vuodessa. Toivomme hakijalta myös halukkuutta tehdä muita kuin sähkö- ja automaatioalan töitä. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Sopiva koulutustausta tähän tehtävään on sähkö-tai automaatioalan ammatillinen pohjakoulutus. Eduksi lasketaan kokemus öljy-, kaasu tai biopoltinasennuksista sekä ohjelmoitavista logiikoista ja kiinteistöhuollosta.
Muut tiedot
Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän viljakäsittelyn viimeisimmän teknologian parissa, hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteistoon ja ratkaisuihin sekä joustavat työajat. Rekrytoinnista vastaa Salo Varamiespalvelu. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 09.11.2018 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Seija Rahkonen arkisin klo 09-15 puh. 040-7632536
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Seija Rahkonen, Seija.Rahkonen@vmp.fi, 02- 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.11.2018 mennessä.