(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Edeltäjän siirtyessä urallaan eteenpäin Pohjois-Suomen työnjohtajaksemme, tarvitsemme hänen tilalleen Lapin  alueelle itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

 

HUOLTOASENTAJAA

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä.  Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässa vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.  

 

Lisätietoja tehtävästä antavat 23.7. alkaen työnjohtaja työnjohtaja Kari Palosaari p.050 549 9936 ja 30.7. alkaen huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi CV:llä palkkatoivomuksineen 15.8.2018 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.

 

Tutustu myös kotisivuihimme  www.assaabloyentrance.fi