(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Tehtävän kuvaus
Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle huoltoasentajaa vastaamaan asiakkaidemme tiloissa sijaitsevien nostolaitteiden kunnossapidosta.
 
Tehtäviin kuuluu nostureiden ja nostolaitteiden huolto, tarkastus, modernisoinnit, uusien nostureiden asennukset sekä vikapalvelu. Koulutamme tehtävään tarvittaessa.
 
Odotamme Sinulta
Arvostamme kunnossapitoalan kokemusta tai koulutusta sekä sähköalan perusosaamista. Katsomme eduksi mahdollisen työkokemuksen nostureiden tai nostolaitteiden kunnossapito- ja asennustöistä mutta se ei ole välttämätön. Käytämme sähköisiä raportointimenetelmiä, joten tietoteknisten laitteiden käyttö työssä on välttämätöntä.
 
Olemme vahvasti asiakassuuntautuneita, joten odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää yhteistyökykyä asiakkaiden ja muun henkilöstön kanssa. Tehtävä vaatii pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä joustavuutta.
 
Tarjoamme Sinulle
Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ympäristössä sekä konsernin henkilöstöedut.
 
Työnkuva on monipuolinen, liikkuva ja itseohjautuva. Työntekijämme saavat jatkuvaa koulutusta ja uudet henkilöt koulutetaan nostureihin suunnatulla koulutusohjelmalla.
 
Lisätietoja
 
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juha Rahkonen, p. 040 511 8926, juha.rahkonen@konecranes.com
 
Jätä hakemuksesi Konecranesin Ura -sivujen kautta https://careers.konecranes.com/ 31.5.2018 mennessä.