(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Onko intohimonasi työskennellä kädet rasvassa koneita rassaten? Haemme nyt huoltoasentajia Tuusulan huoltovarikollemme erilaisiin huoltotehtäviin. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

TOIMENKUVASI

Huoltoasentajan roolissa vastaat siitä, että vuokraamamme koneet ovat toimintakunnossa asiakkaitamme varten. Työtehtäviisi kuuluu

  • vuokrakalustomme kunnossapito omalla huoltovarikollamme ja asiakkaidemme luona työmailla
  • työturvallisuudesta huolehtiminen sekä
  • hallinnolliset tehtävät, kuten varaosien ja huoltotilausten kirjaaminen

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä huoltotoiminnan raudan lujaksi ammattilaiseksi, joka tuntee uusimmat teknologiat. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla on soveltuva ammatillinen peruskoulutus esimerkiksi auto-, sähkö- tai konealalta, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.  Asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, englannin kielitaidon sekä voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- sekä hätäensiapukortit.

OLEMME SUUNNANNÄYTTÄJIÄ

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään perjantaihin 1.6.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Niinisalo puh. 040 664 7809.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Asiasanat: huolto, asennus, asennuspalvelut, rakennuskonehuolto, rakennusala