(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Vantaa

Haemme huoltoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Jos olet ulospäin suuntautunut, pidät asiakaspalvelutyöstä ja sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mielenkiintoiset kohteet ja osaava tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi asiakaskohteissa. Pääsääntöisesti toimit työtehtävissä itsenäisesti ja tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoa ja päättelykykyä. Otat myös työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi.

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Edellytämme lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Raimo Koskela p. 050 390 0515.

Hae tehtävää 26.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.