(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja yövuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Barona Kunnossapito Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa yövuorossa tapahtuvaan raidekaluston huoltotehtäviin.

Huoltoasentajana toteutat ennalta sovittuja raidekaluston ennakkohuoltoja ja korjaat siinä ilmenneitä pieniä vikoja. Töitä tehdään yövuorossa - vuoromalli edellyttää valmiutta tehdä töitä myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus/huoltotehtävistä. Olet tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollista ja oppimiskykyistä huoltoasentajaa, jolla on hyvä työmotivaatio. Työ sopii mainiosti myös työuransa alussa olevalle henkilölle, sillä tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän yövuorossa raidekaluston ennakkohuoltojen ja kunnossapidon parissa. Pääset työskentelemään siistissä työympäristössä ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624

Edellytykset työnsaannille: Yövuoro
Eduksi luettavat asiat: Sähköasentaja