(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOASENTAJA, Xylem Water Solutions Finland
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Xylem-konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä. Xylem tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti yli 1600 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 45 vesialan ammattilaista.
 
Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle huoltoasentajia.
 
Työtehtäviisi kuuluu Xylemin tuotteiden huollot ja asennukset. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Uudellamaalla asiakkaiden luona sekä Xylemin omassa toimipisteessä. Työtehtävissä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia mekaanisia ja sähköisiä huoltotöitä sekä asennuksia.
 
Tehtävä sopii oma-aloitteiselle ja itsenäiselle henkilölle, jolle työturvallisuus sekä huolellinen työskentely ovat etusijalla. Eduksi ovat jokin näistä: aikaisempi kokemus pumppujen asennuksista tai huolloista, automaatioasennuksista ja/tai työskentely kiinteistöautomatiikan tai lvi-asennuksien parissa. Eduksesi katsotaan myös sähköpätevyydet (s3 tai S2) sekä C-ajokortti. Tärkeimpiä vaatimuksia tehtävään ovat kuitenkin oppimishalu työhön, vastuunotto ja ongelmanratkaisukyky.
 
Xylem tarjoaa tehtäviin kattavan perehdytyksen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaiseksi haasteellisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Tehtäviä löytyy niin kokeneille asentajille kuin myös innokkaille oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille. Työt alkavat joustavasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työskentelet pitkässä (noin vuoden kestoisessa) määräaikaisessa työsuhteessa Xylemillä aluksi Adeccon kautta.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti

Tomi Kolu, puh. 040 640 3118  .

Asiakkaan tehtävänimike:  HUOLTOASENTAJA


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, +358406403118


Toimipaikka:  HQ