Huoltoasentaja, Wennstrom Solutions & Service Oy (Pääkaupunkiseutu)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Wennstrom Solutions & Service Oy on erikoistunut sähkön ja polttoaineiden siirtämiseen ja mittaamiseen jakeluasemalta asiakkaalle. Yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä huolto- ja korjauspalveluita koko jakeluketjun matkalle, erilaisiin jakelujärjestelmiin kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoima kattaa koko ketjun sähköautojen latauslaitteista ja polttoaineen jakelumittareista säiliön ylitäytön estimiin ja lataus- sekä tankkausasemien etävalvontajärjestelmiin. Asiakkaamme edustaa alan johtavia tuotemerkkejä. Wennstrom Group -konsernissa on yhteensä lähes 300 työntekijää ja he ovat yhdessä sisaryritystensä kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa johtava Pohjoismainen toimija alalla.


Haemme nyt asiakkaallemme kasvun seurauksena 

HUOLTOASENTAJAA 

pääkaupunkiseudulle polttoainejakelulaitteiden kenttähuoltoon.

Työnkuvaan kuuluu vikailmoituksiin reagointi, vian selvitys ja mahdolliset korjaustoimenpiteet. Työssä tehdään lisäksi määräaikaishuoltoja, laitteiden asennusta sekä isompia kokonaisurakoita. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta joitakin käyntejä saattaa tulla muualle Suomeen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähköalan ammattitutkintoa, sekä kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista. Odotamme sinulta myös teknistä osaamista hydrauliikan ja mekaniikan saralla. Osa huoltokäynneistä sijoittuu ympäri suomea, joten odotamme hakijalta myös joustavuutta ja matkustusvalmiutta. 

Hakemamme henkilö on itsenäinen ja huolellinen työskentelijä, jolta ei puutu ongelmanselvitys- ja ratkaisukykyä. Lisäksi hakijalla on oltava B-ajokortti, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alan johtavassa Pohjoismaisessa konsernissa. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hakulinkki: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1274 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja HR-koordinaattori Aleksi Aalto p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot