(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Wennstrom Fuel Systems Oy (Seinäjoki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Wennstrom Fuel Systems Oy on keskittynyt polttoaineen siirtämiseen ja mittaamiseen jakeluaseman säiliöstä asiakkaan säiliöön. Asiakkaamme tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä huolto- ja korjauspalveluita polttoaineen jakelujärjestelmille kaikkialla Suomessa. Tuotevalikoima kattaa koko ketjun polttoaineen jakelumittarista säiliön ylitäytön estimeen. Asiakkaamme edustaa esimerkiksi Wayne -jakelumittareita sekä Wayne -maksupäätteitä ja Dealex-automaatteja. Lisäksi heillä on kattava valikoima muita polttoainejärjestelmien komponentteja. Yhteensä Wennstrom Fuel Systems -konsernissa on yli 200 työntekijää ja he ovat yhdessä sisaryritystensä kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa johtava Pohjoismainen toimija alalla.

Haemme nyt asiakkaallemme Seinäjoen alueelle

HUOLTOASENTAJAA

polttoainejakelulaitteiden kenttähuoltoon.

Työnkuvaan kuuluu vikailmoituksiin reagointi, vian selvitys ja mahdolliset korjaustoimenpiteet. Työssä tehdään lisäksi määräaikaishuoltoja, laitteiden asennusta sekä isompia kokonaisurakoita. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Seinäjoella, mutta aika ajoin käyntejä saattaa tulla muuallekin Suomeen.

Odotamme hakijalta

  • muutaman vuoden kokemusta kunnossapito- ja asennustehtävistä (sähkö- ja automaatioasennukset sekä muut huoltotehtävät)
  • teknistä osaamista (hydrauliikka, mekaniikka, sähkö- ja automaatiojärjestelmät)
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja tarkasti annettujen työohjeiden mukaisesti
  • ongelmanselvitys- ja ratkaisukykyä

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä joustavuutta työaikojen ja kohteiden sijainnin suhteen. Lisäksi hakijalla on oltava B-ajokortti sekä voimassa olevat työturva-, tulityö- ja EA1-kortit.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alan johtavassa Pohjoismaisessa konsernissa. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=304. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.