(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme asiakkaallemme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle päivävuoroiseen työhön.

Päätehtävänäsi on esimerkiksi paineilmalaitteiden, testilaitteiden ja kemikaalipukujen vianetsintä, huolto ja kalibrointi. Pääset tekemään myös huoltokäyntejä asiakkaiden tiloissa noin kerran viikkoon. Käytännön työn lisäksi tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja teknistä tukea puhelimitse ja kasvotusten.

Paikkaa hakevilta odotamme teknistä koulutusta, sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Koulutus sähkö-/automaatioalalle toimii etunasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olethan hakijana asiakaspalveluhenkinen ja avoimen persoonan omaava henkilö. Haemme tehtävään oppimishalukkaita ja reippaita tiimipelaajia.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, innostavan työporukan sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään ja tuotteisiin valitulle henkilölle. Kehittyessäsi sinulla on myös mahdollisuus päästä etenemään kasvavan yrityksen mukana vaativampiin tehtäviin.

Rekrytointi tehtävään toteutetaan Baronan toimesta, mutta työsuhde tulee olemaan vakituinen asiakkaamme kirjoilla. Jätäthän hakemuksesi tehtävään nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Markus Korpelalta: 0504648493 / markus.korpela@barona.fi, arkisin klo 12-13.