(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista huoltoasentajaa vaihteleviin raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviin.

Tarjolla on mielenkiintoinen työtehtävä laadukkaiden monitoimisten työkoneiden huolto- ja asennustehtävissä. Työssäsi paikallistat mahdollisia asennus- ja kokoonpanovaiheessa syntyneitä vikoja, sekä saatat työkoneet luovutusvalmiiksi asiakkaille. Tehtäväkenttäsi on laaja ja pääset työskentelemään huipputeknologiaa sisältävien koneiden parissa.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen tai raskaan kaluston huolto- tai asennustehtävistä. Toivomme kokemusta mekaniisista asennuksista ja hydrauliikkatöistä. Eduksi laskemme osaamisen ajoneuvosähköstä. Henkilönä odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja päästä osaksi ammattitaitoista työporukkaa. Yrityksen arvoissa korostuu laatu ja henkilöstön osaaminen. Palkkaus määrittyy valitun henkilön osaamisen perusteella ja työsuhde on vakituinen.

Jätä hakemuksesi ja kerro, minkä takia olisit oikea valinta tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan palveluinsinööri Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.