Huoltoasentaja, vakituinen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!

Etsimme nyt VeliMarkille huoltoasentajaa, jonka asemapaikkana on Rovaniemi ja kenttänä Pohjois-Suomi.

Työssäsi tulet liikkumaan paljon kentällä, huoltaen ja korjaten siivouskoneita asiakkaiden tiloissa.
Suunnittelet itse omat käyntisi ja kalenterisi ajankäytöllisesti ja liikkumisten suhteen järkevästi, hoidat tarvittavien varaosien tilauksen sekä huolehdit omalta osaltasi asiakaskokemuksen laadukkaasta toteutumisesta.

Kentällä toimit itsenäisesti, mutta taustatukea antaa Rovaniemen lähitiimisi sekä muualla Suomessa työskentelevät huoltopuolen osaajat.
Asiakaskunta on jo suurimmaksi osaksi olemassa ja koostuu sekä julkisen että yksityisen puolen toimijoista.

Toivomme hakijalta sähköasennusten ymmärtämisen ja aiemman huoltokokemuksen lisäksi omatoimisuutta, järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta sekä kykyä selviytyä itsenäisesti vaihtelevista työtehtävistä. Emme kuitenkaan edellytä vuosien kokemusta, vaan  yhtä hyvin voit olla uraasi aloittava tekijä.
Asiakkaiden kanssa tulee tulla toimeen suomen kielellä, englannin sujuminen lasketaan eduksi.
Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

VeliMark Oy tarjoaa valitulle henkilölle vakituisen työsuhteen lisäksi iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, mahdollisuuden laitevalmistajien koulutuksiin sekä markkinoiden johtavan toimijan vakauden ja työsuhde-edut.

Oletko haaveillut itsenäisestä, vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä?
Tämä on juuri sinulle!

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510426
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi