(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja vaihteleviin kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme motivoitunutta huoltoasentajaa asiakaskohteisiimme Vaasan alueelle. Tulet työskentelemään vaihtelevissa kohteissa yhdessä huipputiimimme kanssa! Päiväsi täyttyvät asiakkaidemme LVI-laitteiden ennakkohuolto, asennus- sekä korjaustöistä. Toimi heti ja hae!

Työskentelemällä meillä saat monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme työntekijöidemme turvallisuudesta huolehtimisesta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja soveltuvaa koulutustaustaa (LVI-, sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus) sekä työkokemusta alalta. Kokemus kiinteistöteknisten järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi! Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Eero Aho, p. 050 390 1246 tai Jari Herttua, p. 040 843 7830. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.