(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Turun seudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme HUOLTOASENTAJAA Turun seudulle.

Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisia huolto- ja viankorjaustöitä erilaisille laitteille, kuten henkilönostimille, maanrakennuskoneille, hisseille ja mastolavanostimille. Työsi on liikkuvaa, joten ajokortti on pakollinen. Eduksi katsomme henkilönostintarkastajan ja S3-pätevyydet, sekä voimassa olevat sähköturvallisuus-, tulityö- ja työturvallisuuskortit. Työntekijänä olet motivoitunut, palvelualtis ja oma-aloitteinen ammattilainen. Halu kehittää koko ajan itseään paremmaksi työssään, hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat tärkeitä piirteitä hakijalla.

Kyseessä on vakituinen päivätyö ja työsuhde on suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän työhakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!