(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla. 

Haemme nyt mobiilia huoltoasentajaa Turun alueelle.

Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat vuokrakalustomme huolto- ja vikakorjaustyöt Turun alueella. Odotamme sinulta kokemusta henkilönostinten, maanrakennuskoneiden sekä hissien ja mastolavojen korjaustoiminnasta. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä huoltotoiminnan raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tuntee uusimmat teknologiat. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Henkilönostinten tarkastaja- ja S3 -pätevyys luetaan eduksi samoin kuin voimassaolevat muut pätevyydet (SFS6002, tulityö ja työturvallisuus) Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävästä seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.