(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja teollisuusympäristöön
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Kuopio

Haemme huoltoasentajaa asiakkaamme kiinteistönteknisten järjestelmien huoltotehtäviin Kuopion alueelle, työhönottopaikkana Siilinjärvi. Mikäli omaat hyvää pelisilmää, olet asiakaspalveluhenkinen sanan merkityksessä ja omaat ”can do” -asenteen, sovit porukkaamme loistavasti ja olet etsimämme henkilö. Tiimimme odottaa jo sinua, joten toimi heti ja hae!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä osaavan asennustiimin tuen ja vakaan työyhteisön. Meillä tehdään työtä mistä voimme olla aidosti ylpeitä! Sopimuskohteissa pääset tekemään yhteistyötä kiinteistöalan asiakkaiden kanssa, käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat:

• Kiinteistöteknisten järjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävät
• Kiinteistöjen automaatio- ja sähköasennustyöt
• Muut mekaaniset asennustyöt (esim. puhaltimien vaihto)

Menestyt tehtävässä koska olet vuorovaikutustaitoinen ja sinulla on hyvä tilannetaju vaihteleviin asiakaskohtaamisiin. Sinulta löytyy jo sähkö-/automaatioasentajan koulutus ja hieman kokemusta alalta. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin asenne työn tekoon ja halu kehittyä. Katsomme eduksesi kokemuksen mekaanisista kunnossapitotehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Kurikka p. 050 310 4033. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 27.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.