(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme nyt huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme TKT-Group Oy:lle, joka tarjoaa asiakaslähtöistä kiinteistötekniikan palvelua Pirkanmaan alueella. TKT-Group on erikoistunut ilmanvaihtokojeiden ja -järjestelmien saneeraus-, huolto- ja korjaustoimintaan. Laadukas toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon. Katso lisätietoja www.tkt-group.fi. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä TKT-Groupin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Alalle soveltuva koulutus ja / tai työkokemus
- Joustava asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote
- Hyvä asiakaspalveluasenne
- Motivaatio, kiinnostus ja innokkuus tehtävään

Tarjoamme mahdollisuuden olla omalta osaltaan vaikuttamassa kohdekiinteistöjen käyttäjien hyvinvointiin ja rakennuksen elinkaaren optimoimiseen. Tarjoamme kivan ja vaihtelevan työn mukavassa yhteisössä. Työtä tehdään arkipäivisin kahdeksan tuntia päivässä sovitun mukaisesti liukuvalla aikavälillä klo 07:00-16:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.