(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle vakituisiin työsuhteisiin

HUOLTOASENTAJIA.

Työnkuvasi on laitteiden asentamista asiakasyritysten tiloissa Pirkanmaan alueella.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta teollisuuden huoltoasentajan töistä, kunnossapidosta ja/tai erilaisten laitteiden asentamisesta. Omaat sähkö- tai automaatioasentajan koulutuksen tai sinulla on alaan liittyvää työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja joustava. Sovellut sekä itsenäiseen työhön että tiimityöhön.

Eduksi katsotaan S2-luvat.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
  • kokemuksesi huomioon ottavan palkkauksen
  • hyvän työntekijäkokemuksen
  • motivoivat työtehtävät
  • päivätyön, mahdollisuus liikkuvampaankin työhön

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 7-16. Mahdollisuus on myös muilla alueilla työskentelyyn, mutta tämä ei ole edellytys. Palkkaus on vähintään alan TES:n mukainen, mutta neuvotteluvaraa on.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus CV:n kera jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.