(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, talotekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Oletko itsenäiseen työhön kykenevä huoltoasentaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt vuorovaikutustaitoista alan osaajaa Ouluun. Loisto caveritiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan sekä huipputiimin tuen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasetelit. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja. 

Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät talotekniikan- ja teollisuuden huollon ylläpidosta, asennuksista ja korjauksista sekä asiakaspalvelusta. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä Pohjois-Suomen alueella ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset LVI-alan soveltuvaa ammattitutkintoa ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta. Ymmärrät kiinteistöjen kokonaiskuvan sekä LVI laitteiden toimintaperiaatteet ja omaat ajantasaiset IT-taidot. Työ pitää sisällään matkustamista, joten tehtävässä vaaditaan ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, koska olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää paineensietokykyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarmo Martiskainen sähköpostitse osoitteesta jarmo.martiskainen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 12.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.