(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Suomen Kuitulevy Oy:lle
Suomen Kuitulevy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Suomen Kuitulevy Oy
Suomen Kuitulevy Oy on puukuitulevyn valmistaja Heinolassa. Yhtiön tuotantokapasiteetti on 70 000 m3 vuodessa, yli 80 % tuotteista menee vientiin. Valmistettaviin tuotteisiin kuuluu erilaisia Leijona-puukuitulevyjä. Käyttökohteet ovat mm. rakentaminen, pakkaaminen ja erilaiset suojaukset, autoteollisuus sekä kalusteet ja ovet.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Suomen Kuitulevy Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa nykyisen eläkkeelle jäävän huoltoasentajan tilalle. Tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn yhdessä Euroopan suurimmista kovalevyvalmistajista.

Tehtaan huoltotöiden lisäksi työnkuvasi koostuu kone ja metallitekniikan alan perustöistä kuten:
- hitsaus (puikko, mig/mag, myös tig käytettävissä)
- sorvaus ja jyrsintä manuaali koneilla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa (ma-pe klo 7-15.30). Perehdytyksen jälkeen työhön kuuluu varallaoloa 1 viikko noin 4-5 viikon välein.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta
Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa työkokemusta kone- ja metallitekniikasta. Arvostamme hitsaus- ja koneistustaitoa. Pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus lasketaan eduksi.

Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio kunnossapitotöitä kohtaan.
Muut tiedot
VMP Lahti toimii Suomen Kuitulevy Oy:n rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa ma-pe klo 9-15 Teemu Remes p. 044 788 0850 tai sähköpostitse lahti@vmp.fi.

Hae tehtävään osoitteessa www.vmp.fi ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, 040 355 8994
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2019 mennessä.