Huoltoasentaja, sprinkleri
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi pääkaupunkiseudun alueelle sprinkleri- / kaasusammutushuoltoasentajaa kiinteistöjen sammutusjärjestelmien huoltotöihin ja käyttäjäpalveluumme. Tulet työskentelemään sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta, kuten korjaus-, asennus- ja huoltotöistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on teknisen alan peruskoulutus, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä monipuolista talotekniikan osaamista. Omaat hyvät vuorovaikutus taidot ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa. Olet vahva tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tomi Niinivaara, p. 040 830 8223 tai yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot