(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sprinkleri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Haemme pääkaupunkiseudun alueelle sprinkleri- / kaasusammutushuoltoasentajaa kiinteistöjen sammutusjärjestelmien huoltotöihin ja käyttäjäpalveluumme. Tulet työskentelemään sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta, kuten korjaus-, asennus- ja huoltotöistä. Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, meillä pääset nauttimaan esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on teknisen alan peruskoulutus, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä monipuolista talotekniikan osaamista. Omaat hyvät vuorovaikutus taidot ja hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Olet vahva tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tomi Niinivaara, p. 040 830 8223 tai yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 7.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.