Huoltoasentaja SoloTop Oy:lle (vakinaistuva)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2021

Huoltoasentaja SoloTop Oy:lle (vakinaistuva)

SoloTop Oy on osa Wermundsen-konsernia. Wermundsen-konserniin kuuluu myös yrityksiä teknisen kaupan sekä sähkötekniikan alalta.

Kaupan ala on ollut tärkeä kohderyhmämme jo yli 40 vuoden ajan. Oman vaakatuotantomme ohella maahantuomme laajaa valikoimaa laitteita sekä käyttötarvikkeita kaupan tarpeisiin. Laajan valikoimamme avulla meiltä löytyvät ratkaisut moniin ongelmiin ja olemme todettu luotettavaksi kumppaniksi, jonka kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja päämiestemme kanssa takaamme onnistuneen lopputuloksen.

Kaupan alalla asiakaskuntamme koostuu aina pienistä lähikaupoista isoihin hypermarketteihin. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan elintarvikkeiden käsittelyyn, pakkaamiseen ja esillepanoon. Haluamme tarjota sinulle vain parasta, jotta sinäkin voisit tarjota asiakkaillesi vain parasta.
https://www.solotop.fi/

----------


Mitä etsimme:

Haemme asiakasyrityksellemme SoloTop Oy:lle asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa vakinaistuvaan työsuhteeseen.

Tehtävässä hoidat itsenäisesti tilausten mukaisia huoltotehtäviä pääkaupunkiseudulla päivittäistavarakauppojen ja elintarviketeollisuuden parissa. Joskus sinua saatetaan tarvita myös muualla päin Suomea. Pääasiassa vastuullesi kuuluu Solotopin edustamien vaakojen ja vuoronumerojärjestelmien huolto- ja ohjelmointitehtävät sekä vikakorjaukset. Mekaanisen huollon lisäksi tehtävät pohjautuvat vahvasti tietokoneella ohjelmointiin.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Viihdyt tehtävässä, mikäli olet aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä! Sinulla on kova halu kehittää omaa osaamistasi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja olet mielelläsi tekemisissä asiakkaiden kanssa.
Hyvät eväät tehtävään antaa:

• tehtävään soveltuva koulutus (esim. tietokoneasentaja, IT-tradenomi)
• vahvat ja monipuoliset tietotekniset taidot
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
• B-ajokortti

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen, minkä jälkeen on tarkoitus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi, sekä palkkatoiveesi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Olli Nyman
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 2915
olli.nyman@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot