(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Skoda Transtechille
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Transtechille Helsingin Koskelan toimipisteelle raitiovaunujen huoltotehtäviin kokoaikaisia kokeneita huoltoasentajia katkeamattomaan 3-vuoroon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Huoltoasentajana työskentelet osana Skoda Transtechin raitiovaunukaluston huoltotiimiä. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Helsingin Koskelassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työvuoron aikana huoltoja tehdään myös kentällä ja Helsingin muilla toimipisteillä. Työt sisältävät vaihtelevia ennakkohuolto-, korjaus- ja vianhakutehtäviä. Töitä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa vuorokierrolla 2 aamua 2 iltaa 2 yötä ja 4 vapaata.

Toivomme hakijalta tekniikan alan ammatillista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta raidekaluston, teollisuuden tai raskaskaluston kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Toivomme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta mekaanisista ja/tai sähköteknisistä kunnossapitotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä B luokan ajokorttia.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen huoltoasentajantehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen sekä tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Valittu henkilö työllistyy Skoda Transtechille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Lisätietoja puhelimitse tehtävästä Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792 arkisin kello 12.00 – 13.00.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.