(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö/automaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme ammattitaitoista sähkö-/automaatio huoltoasentajaa huolto- ja ylläpitotehtäviin Helsingin ydinkeskustaan.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat sähköjärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteessamme.

Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus sähkö- /automaatiojärjestelmien huollosta ja asentamisesta sekä sinulta löytyy sähkö- ja/tai automaatioalan koulutus. Eduksi katsomme rakennusautomaatiojärjestelmän tuntemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Teuvo Siponen, p. 050 390 0257.

Hae tehtävää 12.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.