Huoltoasentaja, sähkö/automaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt ammattitaitoista sähkö-/automaatio huoltoasentajaa huolto- ja ylläpitotehtäviin Helsingin ydinkeskustaan.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat sähkö- ja automaatiojärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteessamme.

Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on kokemusta sähkö- /automaatiojärjestelmien huollosta ja korjaamisesta sekä sinulta löytyy sähkö- ja/tai automaatioalan koulutus. Eduksi katsomme Siemens-rakennusautomaatiojärjestelmän tuntemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Teuvo Siponen, p. 050 390 0257.

Hae tehtävää 20.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227400
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa