(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja / sähköasentaja - Suomen Turvalaitepalvelu Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Suomen Turvalaitepalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu turva-alan yritys, joka palvelee turvallisuuskokoonpanojen suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Yrityksemme toimii Helsingistä käsin koko maassa. Huollamme kaikkien valmistajien laitteita sekä toteutamme tarvittaessa myös tilapäiset erikoisratkaisut. Näitä ovat mm. tilapäiset kameravalvontajärjestelmät, hävikin seurannat ja selvittelyt. Meillä on turvallisuusalan järjestelmien 24 tunnin huolto- ja vikapäivystys. Yritykseemme voit käydä tutustumassa täällä: http://www.suomenturvalaitepalvelu.fi/

 

Haemme asiakkaallemme Suomen Turvalaitepalvelu Oy:lle huolto-/sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävä on monipuolinen, johon kuuluu mm. turva-, tele- ja heikkovirta- ja lukitusjärjestelmien asennusta ja huoltoa, kiinteistöjen taloautomaatio-, antenni- tai yleiskaapelointitekniikan asennusta ja huoltoa, purunpoistojärjestelmien putsausta sekä muita monipuolisia asennus-, huolto- ja puhdistustöitä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköalan perustutkinnon
  • hyvät kädentaidot
  • sähköturvallisuuskorttia
  • työturvallisuuskorttia
  • oikeaa asennetta työntekoon
  • kiinnostusta alaan ja monipuoliseen työtehtävään
  • B-ajokorttia
  • suomen kielen erinomaista taitoa

 

Työntekijä työllistyy suoraan Suomen Turvalaitepalvelu Oy:n kirjoille, rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti.

Lisätietoja tarvittaessa ma-pe klo 9-15, Saija Husso, 010 2306 512 tai saija.husso@henkilostotalo.fi

Tartu mahdollisuuteen! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta tähän? Vinkkaa hänestä meille ja voit tienata 250 euron vinkkipalkkion, mikäli vinkattusi rekrytoituu! Lue lisää täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!